O nas

Prepustite se našim rokam in si privoščite vrhunsko nego od glave do pet. Nege izvajamo v intimnem in mirnem okolju, izbirate pa lahko med široko paleto neg obraza in telesa, pedikure, manikure.  Kozmetični postopki so prilagojeni željam in potrebam strank, saj je skrb za stranko vedno na prvem mestu.

Naše znanje nadgrajujemo z dragocenim znanja ter na ta način sledimo razvoju, ki ga v današnjih dneh narekuje kozmetična stroka.

V našem salonu vam nudimo celovito nego telesa, obraza,, rok in nog. Prepustite našim strokovnim in usposobljenim kozmetičarkam, ki se bodo potrudile, da boste zadovoljni.

Zaradi zagotavljanja kakovosti in v skrbi za čim večje zadovoljstvo naših strank so rezervacije vseh storitev kozmetičnega salona obvezne.

Za rezervacijo nas pokličite na +386 31 291 505, ali nas kontaktirajte preko FB strani Salon lepote EL ali IG salon_lepote_el.

Salon_lepote_EL (81)

Darilni boni

Naše unikatne darilne bone lahko kadarkoli v med delavnem časom prevzamete osebno v salonu na Glavni ulici 73, Lendava (zgradba centra za socialno delo).